Inmiddels zijn we volop bezig met het voorbereiden van Kinderendurance Zuid Veluwe. Over minder dan een maand zullen 40 kinderen van start gaan vanaf Stal Mansour in Arnhem voor 4, 9 of 16 km. In de afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om de laatste puntjes te leggen op de routes. We hebben zo’n prachtig gebied hier in Arnhem en we wilden jullie allemaal zoveel mogelijk ervan laten genieten. Zo hebben we hele afwisselende routes gemaakt en komen in ieder geval alle deelnemers (dus ook de 4 km) langs de heide en door het bos. De 9 en 16 km routes zullen ook over grote open velden gaan. Ook wordt er een hoop geklommen en gedaald én wordt het volop genieten van heel veel leuke kronkelpaden.

De 16 km route is inmiddels wel 5 keer nagereden. Want we vonden ‘m zo leuk dat het inmiddels een vast rondje is geworden voor ons. Voor degenen die al eens onze Eenhoorn Kinderrit hebben gereden hebben we ook nog een voordeel: er is geen enkel hek waar je doorheen moet! Wat een luxe toch!

Onder het kopje “Routes” vindt je de beschrijvingen van de routes alsook de kaarten.

In de aankomende weken zullen we de laatste puntjes op de i leggen van het programma, wedstrijdboekje en de startlijst. Ook moeten we nog wat wedstrijdmaterialen voorbereiden en de prijzen voor de kinderen voorbereiden. Wisten jullie al dat Marstall Paardenvoeders Kinderendurance Zuid Veluwe sponsort!? Zo zorgen zij voor een leuke goodybag voor iedere deelnemer bij de prijsuitreiking! Zodra het programmaboekje en de startlijst gereed zijn zullen wij deze op de website plaatsen.

Kunnen jullie nog wachten? Wij bijna niet, zoveel zin hebben we erin!

Categorieën: Nieuwsberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *