Nog een paar weekjes en dan is het zover: de allereerste Kinderendurance rv Nimmedor zal van start gaan! We kunnen bijna niet meer wachten, en jullie hopelijk ook niet. Vandaar alvast een korte update over de locatie en de route.

 

De locatie

We hebben een super locatie om de kinderendurance te organiseren, namelijk rijvereniging Nimmedor.

Op het terrein is bijna geen gras, dus neem voldoende hooi mee! Denk er ook aan om water mee te nemen, zodat je paard/ pony kan drinken. Er is een kantine en wc’s. De kantine is open en je kunt er patat en snacks en drinken bestellen!

Binnen in de accommodatie moeten we een mondkapje dragen. Kinderen onder de 13 niet!
Hou anderhalf meter afstand ook bij de veterinair!

Omdat wij te gast zijn is het heel belangrijk om het terrein net zo netjes achter te laten als we het vinden. Er is een grote mest container aanwezig op het terrein en voldoende mest boy’s! Dus graag je mest opruimen.

Parkeerplaats rijvereniging Nimmedor

Kantine rijvereniging Nimmedor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De route

In het bos Den Treek is een ruiter penning verplicht, de boswachters zien aan de hesjes dat er betaald is.

In Den Treek is ook een mountainbike route, die erg druk kan zijn. Deze gaat op sommige puntn langs en over de ruiterpaden heen, dus let goed op! De ruiters hebben voorrang, maar niet iedereen verleent die ook.

Het is niet mogelijk om op de fiets of mountainbike te begeleiden ivm met mulle en smalle paden en veel recreanten die ook gebruik maken van de paden.

Ruiterpad in Den Treek

 

Wij hebben er heel veel zin in!!

Categorieën: Nieuwsberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *