De mooie prijzenpakketten waar onze deelnemers mee naar huis gaan na een geslaagde en feestelijke dag, worden mogelijk gemaakt door hele fijne sponsoren waar wij heel dankbaar voor zijn. Daarom zetten we ze graag in de spotlight. Vandaag een nieuwe sponsor: dressuurproeven.nl!

 

Op Dressuurproeven.nl kan je terecht om overzichtelijk alle dressuurproeven in de disciplines van de paardensport te bekijken en te downloaden. Daarnaast vind je er leuke trainingstips en gastblogs.

Dresuurproeven.nl is tevens een uitgebreide webshop voor ieder wat wils. Van klein tot groot zijn er vele artikelen zowel voor pony, paard als de ruiters. Een uitgebreid assortiment met vele bekende maar ook unieke merken.

Bij Dressuurproeven.nl kun je terecht voor het borduren, bedrukken van halsters, dekjes, dekens en kleding. Ook beschikt Dressuurproeven.nl over de mogelijkheid om artikelen te laten (laser) graveren. Denk hierbij aan op hout, steen en/of leer. Unieke producten die gepersonaliseerd kunnen worden.

 Daarnaast kan je bij Dressuurproeven.nl je rijlaarzen naar wens samen stellen! De prachtige laarzen van Pioneer zijn er in veel standaardmaten, maar ook maatwerk is mogelijk.

Dressuurproeven.nl heeft een kleine showroom in Westervoort, De Smidse 21. Je bent hier van harte welkom.

 

Dressuurproeven staat voor persoonlijke service en kwaliteit!

 

Categorieën: Nieuwsberichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *