Schrijf je in voor Kinderendurance
Heerde-Epe 2024!

Inschrijving is open!

Inschrijven voor Kinderendurance Heerde-Epe op 4 mei 2024 kan door het formulier in te vullen op
Klik hier:

https://forms.gle/4HHf1mfPvG6XqR3UA

VOORLOPIGE STARTLIJST OP:

https://www.startlijsten.nl/lijsten/199156-kinderendurance–oefen-endurance-wedstrijdOok info & inschrijven via https://www.startlijsten.nl/lijsten/199156-kinderendurance–oefen-endurance-wedstrijd.

Door het invullen van het formulier gaat u akkoord met alle voorwaarden zoals voorgelegd op deze website en op het formulier. De inschrijving is pas geldig wanneer ook het inschrijfgeld is overgemaakt.

LET OP: er zijn maar beperkt plaatsen beschikbaar. Zorg er dus voor dat je tijdig inschrijft! Wanneer de inschrijvingen vol zijn zullen wij gaan werken met een wachtrij.

Voor vragen over het evenement of over de inschrijving kunt u contact opnemen met Yvonne Marskamp via de email op paard.veluwe@gmail.com.

Voorwaarden

  • De inschrijving is pas definitief als het deelnamegeld is overgemaakt naar de organisatie.
  • De betaalgegevens ontvangt u t.z.t. via email en het inschrijfgeld dient binnen 7 dagen overgemaakt te zijn en in ieder geval vooraf aan het evenement;
  • Kosten per deelnemer:  €25 voor de 5 km afstand en €30,- voor 9 km en 17 km afstanden;
  • Bij het inschrijfgeld behoren de kosten voor de vergunning om in het gebied te mogen rijden, het gebruikmaken van de materialen, het gebruikmaken van het parkeerterrein, de verzorging van de aanwezige vrijwilligers, het gebruikmaken van de uitgezette routes en de prijzen. Verdere kosten zijn voor eigen rekening;
  • Afmelden kan kosteloos tot 20 april 2024;
  • Bij afmelding ná 20 april 2024 wordt het gehele bedrag in rekening gebracht;
  • Het is mogelijk om samen te starten, met max. 2 combinaties tegelijk. De overige starts zullen geschieden om de paar minuten. Wanneer u samen wenst te starten met een andere combinatie, geef dit dan aan op het formulier door de naam van de deelnemer waarmee u wenst te starten te vermelden.