De locatie

De startlocatie van de kinderrit is Camping Boszicht, Priesnitzlaan 4, 6957 DE, Laag Soeren. Deze camping biedt ons de gelegenheid om deze rit te organiseren, en wij zijn hem dan ook zeer dankbaar hiervoor. Wij krijgen een eigen stukje terrein ter beschikking om het evenement plaats te laten vinden en er zijn toiletten aanwezig.

 

Wij zijn hier te gast, zorg er dus a.u.b. voor dat het terrein netjes wordt achtergelaten! Dat betekent dat er ook uitgemest dient te worden in de paddocks en bij de trailers. Doe dit alstublieft, omdat anders de vrijwilligers met deze taak opgezadeld zullen worden, en dat vragen we hen natuurlijk liever niet.

 

Terreinindeling

Als u aankomt bij Camping Boszicht met de trailer rijdt u rechtdoor langs het toilet- en douchegebouw aan uw linkerkant, waarna u naar links gaat om te parkeren. In verband met de beschikbare ruimte vragen wij u niet teveel ruimte in te nemen. Een van onze vrijwilligers zal u op weg helpen met parkeren bij aankomst, volg alstublieft zijn of haar aanwijzingen. Extra auto’s vragen wij om zoveel mogelijk te parkeren bij de algemene parkeerplaatsen van de camping, deze is aan de linkerkant zodra u het terrein op rijdt of achteraan als u rechtdoor rijdt langs de stallen.

Paddocks maken bij de trailers is in verband met de ruimte helaas niet mogelijk. De camping beschikt wel over paddocks waar tegen een kleine vergoeding gebruik van kan worden gemaakt. Om een paddock te reserveren: bel Camping Boszicht (0313-420435).

 

Overnachten

Je kunt de Kinderrit natuurlijk ook combineren met een weekendje uit met het hele gezin! De camping geschikt naast kampeerplaatsen ook over blokhutten die je voor een of meerdere nachten kunt huren. Ook paddocks en stallen kunnen gehuurd worden voor de pony’s en paarden.

Zo kun je niet een, maar meerdere dagen genieten van heerlijk buitenrijden op de Veluwezoom. In de omgeving zijn er verschillende activiteiten die je kunt ondernemen. Zo vindt je de Spelerij in Dieren voor urenlang kindervermaak, en kun je in Arnhem naar het openluchtmuseum of de dierentuin!

Kijk op de website van Camping Boszicht voor meer informatie. Om te reserveren kun je ook bellen naar 0313-420435 of mailen naar info@campingboszicht.nl