Schrijf je in voor de Eenhoorn Kinderrit 2021!

Klink op deze button om naar het inschrijfformulier te gaan!

Inschrijven voor de Eenhoorn Kinderrit 2021 kan door het formulier in te vullen die je HIER kun vinden. Door het invullen van het formulier gaat u akkoord met alle voorwaarden zoals voorgelegd op deze website.

I.v.m. alle onzekerheden die het Corona-virus met zich meebrengt, vragen wij u  om het inschrijfgeld pas over te maken wanneer u hiertoe een verzoek krijgt vanuit de organisatie.

LET OP: ieder jaar moeten wij door het grote aantal inschrijvingen een wachtlijst opmaken. Zorg er dus voor dat je op tijd inschrijft!!

Voor vragen over het evenement of over de inschrijving kunt u contact opnemen met de organisatie via de email op info@kinderendurance.nl of via de telefoon op 06 386 963 68 (Rachel Marty).

Voorwaarden

  • Inschrijven kan tot 21 augustus;
  • De inschrijving is pas definitief als het deelnamegeld is overgemaakt naar de organisatie. LET OP: u krijgt bericht wanneer u het inschrijfgeld moet overmaken;
  • Kosten per deelnemer: €20 voor de 4,5 km en 8 km;  €25,- voor de 16 km;
  • Bij het inschrijfgeld behoren de kosten voor een ruitervergunning van Natuurmonumenten (alleen voor de deelnemer zelf), het gebruikmaken van de materialen, het gebruikmaken van het parkeerterrein, de verzorging van de aanwezige vrijwilligers, het gebruikmaken van de uitgezette routes en de prijzen. Verdere kosten zijn voor eigen rekening;
  • Afmelden kan kosteloos tot 21 augustus;
  • Bij afmelding ná 21 augustus wordt het gehele bedrag in rekening gebracht;
  • Het is mogelijk om samen te starten, met max. 2 combinaties tegelijk. De overige starts zullen geschieden om de paar minuten. Wanneer u samen wenst te starten met een andere combinatie, geef dit dan aan op het formulier door de naam van de deelnemer waarmee u wenst te starten te vermelden.