Dit jaar organiseerde de Eenhoorn Kinderrit haar 10e editie. Het was een prachtig feest waar kinderen én volwassenen volop van genoten. Tegelijkertijd deed het ons beseffen dat er in de afgelopen jaren slechts een klein aantal organisatoren zijn opgestaan om ook zo’n kinderfestijn te organiseren. Zonde vinden wij, want het is zo ontzettend leuk. De sfeer is fijn en ongedwongen. Je helpt om de toekomstige endurancegeneratie op te voeden en klaar te stomen voor een duuzame en eerlijke sport. Én je geniet een dag lang van stoere, trotse en super blije kinderen.

Vele redenen om een kinderendurance te organiseren dus. Maar ook wij begrijpen dat het best een onderneming is én een beetje spannend kan zijn om er mee te starten. Daarom zetten wij ons graag in om andere organisatoren op weg te helpen.

Lijkt het je leuk om een kinderendurance te organiseren, of speel je weleens met het idee? Ben je benieuwd wat er voor nodig is, waar je aan moet denken en hoe je het aan moet pakken? Of wil je gewoon sparren over de mogelijkheid om het te gaan doen? Met al deze vragen kun je bij ons terecht!

Speciaal voor (potentiële) organisatoren hebben we DEZE PAGINA ingericht. Daar vind je meer informatie over wat we te bieden hebben!

 

 

Categorieën: Nieuwsberichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *