Op 1 mei trappen we het kinderenduranceseizoen af met Kinderendurance Zuid Veluwe in Arnhem. De voorbereidingen voor dit evenement zijn in volle gang. Onder andere zijn de eerste voorlopige startlijst en het programmaboekje online gezet. De startlijst zal in de komende weken worden ge-üpdate. Zo zitten er nu nog gaten in de planning. Deze zijn van deelnemers voor wie het inschrijfgeld nog niet door de organisatie is ontvangen. Heb je jou kind ingeschreven maar mis je zijn of haar naam? Neem dan contact op met de organisatie via info@kinderendurance.nl.

Vind je iets anders dat niet klopt op de startlijst, geef dit dan ook z.s.m. door!

Startlijst en programmaboek zijn HIER te vinden.

Tot snel in Arnhem!!

 

Categorieën: Nieuwsberichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *