Het was tijd dat de Eenhoorn Kinderrit zijn eigen website kreeg! Vanaf nu kun je alles lezen over de Kinderritten van de toekomst en het verleden op deze pagina’s.
Heb je opmerkingen, aanvullingen of tips voor onze website? Schoom dan niet om contact met ons op te nemen!

Categorieƫn: Nieuwsberichten

2 reacties

Nienke · augustus 24, 2017 op 12:54

Hallo, ik vind het een leuk en informatief website! Ik heb alleen wel problemen met het font, vooral op de smartphone vind ik het moeilijk te lezen. Een simpeler font zonder krullen vind ik prettiger lezen. Ik vond ook het rekeningnummer moeilijk om te lezen om inschrijfgeld te betalen. Verder veel succes en we kijken uit naar de kinderrit binnenkort. Mvg

    Rachel Marty · augustus 25, 2017 op 07:12

    Beste Nienke,

    Daar heb je groot gelijk in, we zullen het lettertype wijzigen. Het grappige is dat het lettertype op de computer (waarop de website gemaakt is) heel anders is dan op de mobiele telefoon! Bedankt voor je tip, en tot de 24e šŸ™‚

    Groetjes, Rachel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *