De afgelopen jaren hebben we altijd een maximum van 20 deelnemers aangehouden, maar dit jaar maken we een uitzondering. We willen kijken hoe het gaat als er meer kinderen meedoen, want de ruimte hebben we en de ervaring inmiddels ook. Dit jaar dus geen 20, maar 28 combinaties aan de start bij de Eenhoorn Kinderrit!

We zijn natuurlijk ontzettend trots dat de Eenhoorn Kinderrit zo populair is, en ook heel dankbaar voor de fijne vrijwilligers die ons ieder jaar weer bij willen en kunnen staan. Want zoals ieder ander evenement staat of valt de kinderrit met haar vrijwilligers. Ooit, in 2012, begonnen we met 8 deelnemers bij de Kinderrit, en een heleboel vonden het zo leuk dat zij meerdere keren zijn teruggekomen.

We hadden nooit gedacht, toen we hiermee startten, dat we ooit zo’n grote groep kinderen zouden mogen verwelkomen. Maar ook dat kinderendurance in Nederlands zo’n mooie groei zou doormaken: naast de Eenhoorn Kinderrit zijn er dit jaar ook kinderendurance rubrieken georganiseerd in Teteringen bij Endurance Surae en in Asten bij Endurance Someren. Ook de organisatie van Boost Sports is voornemens om nog een kinderendurance te organiseren, en dat zou het totaal op maar liefst 4 kinderendurance in Nederland brengen. En dat is voor de kinderen natuurlijk geweldig, want nu kunnen ook zij verschillende natuurgebieden verkennen op de rug van hun pony’s en paarden!

We kunnen niet wachten tot 30 september en kijken er ontzettend naar uit om alle kinderen een fantastische en leerzame dag te bezorgen. Ook dit jaar worden we weer verwelkomt door Camping Boszicht en gesponsord door Marstall Diervoeders. Maar er is ook een sponsor bijgekomen die de kinderen extra in de watten zal leggen: Green Distance. Ook hen zijn we natuurlijk ontzettend dankbaar.

In de aankomende weken zal alle informatie met betrekking tot de Eenhoorn Kinderrit 2018 op deze website verschijnen. Denk aan de routes, het programma en het programmaboekje. Blijf dus de website in de gaten houden!

Categorieën: Nieuwsberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *