Gemengde gevoelens bij de Arnhemse Unicorn Meisjes zijn aan de orde van de dag op het moment dat we de inschrijving sluiten. Want man oh man, wat zijn we trots maar wat vinden we het tegelijkertijd spannend! We sluiten namelijk de inschrijving met een tussenstand van (dromgeroffel gaat af in ons hoofd)…… 74 inschrijvingen!

We zijn dankbaar voor de samenwerking met de manege en blij dat we ook deze kinderen de mogelijkheid kunnen bieden om kennis te maken met de endurancesport. Maar liefst 32 manegekinderen schreven zich in zodra het briefje aan de deur van de kantine kwam te hangen. Heel veel dank daarvoor alvast aan Frieke, die de organisatie hiervan op zich nam. Dat we daarmee al een behoorlijk totaal aantal deelnemers zouden hebben met ook nog de overige inschrijvingen wisten we wel. We hadden echter nooit verwacht dat er nog eens 42 kinderen bij zouden komen!

Daarmee staat de tussenstand dus op, jawel echt, maar liefst 74 jonge deelnemers! Gelukkig hebben we 2 fijne dierenartsen bereid gevonden om ons bij te staan. Daarmee, en met het grote parkeerterrein, drie verschillende routes  en inmiddels jaren aan ervaring geloven wij erin dat we er weer een mooie dag van kunnen gaan maken.

We zien al onze deelnemers en hun ouders & begeleiders heel graag op 17 oktober in Arnhem. Voor het allergrootste kinderendurancefestijn dat we ooit in Nederland hebben meegemaakt!

 

Foto van EB Fotografie

Categorieën: Nieuwsberichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *