Niet alleen zijn de data voor de kinderendurance evenementen van 2022 bekend, ook inschrijven is vanaf nu mogelijk! De links naar de inschrijfformulieren zijn te vinden op onze website. Voor Kinderendurance Zuid Veluwe moet je HIER zijn, voor Kinderendurance rv Nimmerdor HIER en voor de Eenhoorn Kinderrit vind je HIER de link.

Ook overige informatie op de website heeft een update gekregen. Wanneer we écht richting de evenementen gaan zullen we dit verder aanvullen.

 

Let op: er wordt in de winterperiode waarin geen evenementen worden georganiseerd minder vaak naar de mailbox gekeken. Dat betekend ook dat antwoorden soms wat langer op zich laten wachten. Houd hier aub rekening mee!

 

Categorieën: Nieuwsberichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *