De Eenhoorn Kinderrit 2018 zal plaatsvinden op 30 september!! We hopen natuurlijk weer op mooi weer, maar kijken in ieder geval uit naar weer een gezellige dag. We zijn ontzettend blij dat Camping Boszicht on weer wil verwelkomen op hun prachtige locatie.

Dus, zet alvast in je agenda:

Wanneer?: Zondag 30 september
Hoe laat?: we beginnen om 10:00 uur
Waar?: Camping Boszicht in Laag Soeren
Wie?: voor kinderen van 4 t/m 13 jaar, onder begeleiding
Inschrijven?: vul DIT FORMULIER in

Tot dan!

Omdat er een wijziging heeft plaatsgevonden in het gebied van Natuurmonumenten waar onze route komt zullen we voor het aankomende jaar kijken naar nieuwe routes, in ieder geval voor de lange afstand. We houden jullie op de hoogte!

 

Groompunt tijdens de Eenhoorn Kinderrit 2017

Categorieën: Nieuwsberichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *