Het is natuurlijk geweldig wanneer de trotse kinderen die zo hard hun best hebben gedaan om de rit naar tevredenheid van de dierenarts te volbrengen ook nog eens overladen worden met gewonnen prijzen. Want dan voel je je pas écht een winnaar! We zijn dan ook onwijs blij dat er zoveel fijne en lieve sponsoren bereid zijn om onze deelnemers te verwennen, en zetten hen graag d.m.v. dit bericht in het zonnetje!

 

Zeldenrusthaystack
Ben je opzoek naar een goeie stevige hooinet/ slowfeeder? Dan moet je zeker even op hun website kijken! Ze worden hier met de hand gemaakt in de mooiste kleuren! Je kan de slowfeeder makkelijk openmaken en hooi er in doen en weer makkelijk dichtmaken.
Ook hebben ze veel kruiden voor paarden, dus heeft je paard extra ondersteuning nodig, zeker even op hun website kijken.

Wolfswinkel
Deze winkel zit in Leusden. Ze maken zelf voer! En ook paardenvoer! Ook hebben ze van meerdere merken voer in voorraad. Ook stalbodembedekking hebben ze en benodigdheden voor het weiland en stal. Alles wat je nodig hebt voor je paard is daar te koop!

Epplejeck
Welk meisje of jongetje is nog niet bij de epplejeck geweest? Het is een walhalla 🙈 zoveel mooie spullen! Voor zowel de ruiter als voor het paard!
In Amersfoort zit er één! Best dichtbij de wedstrijd, misschien toch even kijken als iemand op je pony wilt letten😂

Countrymill
Countrymill is in het bezit van heeeeel veel zadels! En ze hebben hele goeie zadelpassers!! Dus heb je advies of toch een ander zadel nodig, dan zeker even bij Countrymill langs gaan! Je kan daar met je paard naar toe! Ook hebben ze fijne peesbeschermers,zeker als je lange afstanden rijd! Fijne dekjes en rijleggings! Ook verkopen ze biotane hoofdstellen en halsters!
Countrymill zit in Nijkerk!

 

Eemlandvoerders
Dit is een hele grote mooie dierenwinkel! Ze hebben veel paardenvoer van verschillende voer merken op voorraad! Hooi en stro kan je er ook kopen en ook stalbodembedekking. Ook hebben ze producten van bioron!
Eemlandvoerders zit in Soest!

Classico horseproducts
Hier kan je al je kleding laten bedrukken!! Maar ook dekjes en dekens!

 

Ook hebben we stents staan!
Setjesenzo en mevrouw wiebelkont!

 

Setjesenzo
Volg setjesenz ook op FB! Die hebben hele leuke winacties!
Ook kunnen ze halsters graveren! Ze verkopen van alles voor de ruiter als voor je paard! Hele gave peesbeschermers 😍

Mevrouw wiebelkont
Kan heel mooi fotograferen:)
Maar heeft ook een hele leuke webshop voor een happy paard! Dus zeker de moeite waard om die even goed te bekijken, want wij hebben alleen maar happy paarden en happy paarden, hebben happy spullen nodig😉

Categorieën: Nieuwsberichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.