Als organisatie en in overleg met de locatie hebben we besloten om de Eenhoorn Kinderrit 2021 te verplaatsen van zaterdag 4 september naar zondag 5 september. I.v.m. eigen agenda’s bleek dit een werkbaarder alternatief dan organiseren op de zaterdag. Zoals alle voorgaande 9 edities zullen we dus trouw blijven aan de zondag.

En inderdaad: de voorgaande 9 edities! Dat betekend dat de Eenhoorn Kinderrit dit jaar de 10e editie viert!! Wij vinden dit best bijzonder, en daarom willen we de dag ook een extra bijzonder tintje geven. Hoe we dat precies gaan doen zijn we nog niet 100% over uit, maar dat het gaat gebeuren weten wij wel zeker!

Wij vinden het leuk als jullie allemaal dit jubileum samen met ons komen vieren! Je kunt je inschrijven voor de Kinderrit via DEZE LINK!

Hopelijk tot dan šŸ™‚

 

 

 

Categorieƫn: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.