Door een gebiedsruil tussen Natuurmonumenten en het Twickel is er wat veranderd in de route. We kwamen hier vorig jaar achter de dag voor de kinderrit waardoor we niet veel meer konden en het uiteindelijk een kleine omweg met 4 (!) extra hekken werd. Daar waren we natuurlijk niet blij mee dus dit jaar doen we het anders!

We hebben een omweg gevonden welke ongeveer dezelfde lengte heeft maar geen extra hekken vergeleken met de oude route. Dat wil zeggen dat de nieuwe 16 km route slechts 4 in plaats van 8 hekken zal bezitten. Dit hebben we natuurlijk allemaal weer mooi in kaart gebracht, en van de gelegenheid gebruik gemaakt om zelfs mooiere kaarten te maken!

De 16 km route:

De GPX van de 16 km route is ook te downloaden op DEZE LINK.

 

De 8 km route:

De GPX van de 8 km route is ook te downloaden op DEZE LINK.

De start- en finishlocatie, groompunten, parkeerplaatsen e.d. blijven allemaal hetzelfde. Enkel de 16 km route tussen 2 en 4,5 km is gewijzigd. Op de kaarten staan ook de groomroutes (rode stippellijn), groomparkeerplaatsen en groompunten aangegeven, alsook de locatie van de wildhekken.

Categorieën: Wedstrijdinformatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.