De datum is vastgelegd: de volgende Kinderrit zal plaatsvinden op 22 september 2019. De locatie blijft hetzelfde, namelijk Camping Boszicht te Laag Soeren. We kijken weer uit naar een mooi feest vol met stralende gezichten en veel gezelligheid.

Gisteren werden tijdens de algemene ledenvergadering van de KNHS-Endurancevereniging de cijfers gepresenteerd van de jeugdcommissie. We kunnen dan ook met veel trots terugkijken naar het afgelopen jaar waarin de kinderendurance een flinke groei heeft doorhemaakt. Maar liefst 52 deelnemers verdeeld over 3 evenementen (Someren, Teteringen en Laag Soeren). Maar bovenal drie prachtige, super georganiseerde dagen waarin de kinderen vol plezier konden proeven aan de endurancesport.

Naast ons eigen succes in Nederland mogen we ook trots zijn op het feit dat ook het buitenland geïnteresseerd is geraakt in wat wij voor onze endurancekinderen hebben opgezet. Zowel uit Frankrijk, België alsook uit Engeland is er interesse getoond in onze opzet voor kinderendurance. Het is heel bijzonder dat wij een voorbeeld blijken te zijn voor onze Europese buren!

Naast de Eenhoorn Kinderrit zal er in 2019 in ieder geval nog een andere kinderendurance plaatsvinden. Kinderendurance Boost Sports staat op de kalender voor 30 mei as. in Bennekom. Daarnaast kan 21 april 2019 genoteerd worden voor Kinderendurance Someren. Deze laatste is echter nog even onder voorbehoud.

 

Categorieën: Nieuwsberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *