Op Zondag 25 augustus zal de allereerste editie van Kinderendurance Zuid Veluwe plaatsvinden vanaf Stal Mansour in Arnhem!

 

Kinderendurance Zuid Veluwe wordt georganiseerd door Stichting Endurance Zuid Veluwe, de organisatie van Endurance Zuid Veluwe in Laag Soeren. Voor deze rit is gekozen voor een nieuwe locatie: Prachtige manegebedrijf Stal Mansour, midden in de Arnhemse bossen. Wij zijn heel blij met de samenwerking met Stal Mansour. Niet alleen hebben we hiermee een fantastische locatie, maar ook biedt dit een prachtige gelegenheid om de kinderen die les nemen op Stal Mansour kennis te laten maken met de endurancesport.

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen op veel enthousiaste deelnemers!

 

Categorieën: Nieuwsberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *